ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ!

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ INFOPAD ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Infopad, κατέχει ξεχωριστή θέση στον ασφαλιστικό τομέα περισσότερο από τρεις δεκαετίες και εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και την διάθεση εφαρμογών και λογισμικού. Με πρωτεργάτη τον Κωνσταντίνο Παντελιά, το 1982, η Infopad ξεκίνησε την δράση της στον χώρο της ασφάλισης, στην αρχή σαν ατομική επιχείρηση και αργότερα σαν Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης.

Η ποιότητα των υπηρεσιών που πρόσφεραν τα λογισμικά μας στον χώρο της Ασφάλισης, φάνηκαν σχετικά από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της Infopad. Πλέον, οι υπηρεσίες μας και η παρουσία μας, έχουν εδραιωθεί στον Ασφαλιστικό τομέα, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην καθημερινή λειτουργία μεταξύ Ασφαλιστικών Εταιριών και Ασφαλιστικών Πρακτόρων.

Η συμβολή μας στην ορθή λειτουργία των πελατών μας, σε επίπεδο πλήρους Μηχανογραφικής υποστήριξης και χρήσης των λογισμικών πακέτων μας, μας έχουν δώσει την τιμή να είμαστε ζωτικής σημασίας εργαλείο για Εταιρίες και Πράκτορες στον Ασφαλιστικό τομέα, αλλά και ένα σημαντικό όπλο απέναντι στον ανταγωνισμό.

Πλέων, το πελατολόγιο μας αριθμεί περισσότερους από 400 Ασφαλιστικούς Πράκτορες σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και έναν μεγάλο αριθμό Ασφαλιστικών εταιριών.

Η σημερινή δομή της εταιρίας μας, βρίσκει ακόμα τον κ. Κωνσταντίνο Παντελιά, να κατέχει σημαντική συμβουλευτική θέση τόσο ως προς την λειτουργία της εταιρίας, όσο και ως προς την υποστήριξη των σημαντικών μας πελατών. Στο τιμόνι της Infopad, βρίσκονται από κοινού ο κ. Δημόπουλος Παναγιώτης και η κα. Παντελιά Αργυρώ.